Arsimi

A keni kopjuar kur keni qen ne shkolle?
Dhe pse e keni ber kete veprim?

Une jo, kam qen ne banke te pare😞

1 Like

Une ne banke te trete kam qene dhe s’kopjoja dot,por kur shikoja ata para meje duke kopjuar​:flushed::flushed::flushed: e zgjasja pak koken sa per ti pershendet.